6 Eylül 2009 Pazar

bool çikolatalı pastam ve inş döndüm


merhaba arkadaşlar aslında bloğumla ilgilenmek çok keyif verici birşeydi her seferinde yorum geldimi beğenildimi diye ki heyecan dahada güzeldi fakat yaşadığım bazı sıkıntılar bu kadar araya sebep oldu çok şükür babam çok iyi biraz daha kendine dikkat etmeli bana gelince tam 4 buçuk aylık oldum aşermelerim azaldı hala var fakat eskisi kadar yaşamımı etkilemiyor topluma karışamya başladım YANİ:)) bir tane dünyalar güzeli kızım vardı allah izin verirse şimdide bir oğluşum olcak inş allah nerde varsa hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin ALLAH işte böyle arkadaşlarım şimdi bu pastaya gelelim kızımın doğumgünü 13 hazirandı fakat biz ne o zaman nede sonra doğum günü yapamadık bu sene sağolsun oda çok büyük bir olgunluk gösterdi 5 yaşında olmasına rağmen çünkü biliyordu dedesi hasta ben ise ona bir kardeş bekliyorum inanın hazır pasta bile alamamıştık o dereceydi neyse sonra bu pastayı yaptım hamile kaldıktan bu yana yaptığım ilk şeydi bu arada kızımın geçmiiiiş yaş günü pastası oldu.
işte malzemeler
1adet hazır pandispanya
2 paket karem şanti
2 su bardağı soğuk süt
2 paket bitter çikolata
arsına koymak için çekilmiş ceviz ve fındık
yapılışı
şantileri bir güzel çırptım sonra keklerimi şekerli süt ile ıslattım arsına kremayı üerine rendelenmiş bitter çikolayı bolca tabi ve fındık ve ceviz üzerini diğer parçayı kapayıp kremeyla kaplayıp sonrada iri rendelenmiş çikoltaları koydum pratik biliyorum ama güzel..

6 yorum:

Unknown dedi ki...

inşallah hoşgeldin yeniden canımm.pasta nefissss..sevgiler kocamann.

made in funda dedi ki...

hoşgeldin canım.babana çok geçmiş olsun.kızına da nice yıllar dilerim:hamileliğinin daha iyi geçmesine sevindim.pastan şahane.ellerine sağlık..

pelince dedi ki...

canım hoşgeldin...babacığına tekrar çok büyük geçmiş olsun.. sende bebişi büyütmüşsün maşallah:) kendine dikkat et...
pasta leziz olmuştur eminim... nice mutlu senelere...

ellerine sağlık..

armina dedi ki...

Hoşgeldin canım, pratik ve enfesss bir pasta olmuş ellerine sağlık.

NzlGl dedi ki...

Sevgili arkadaşım
öncelikle hoşgeldin:)
ne güzel haberlerle gelmişsin gözlerin aydın olsun. Babacığına acil şifalar diliyorum. Allah bir daha göstermesin. Kızının yaş gününüde kutluyorum. İyi seneler olsun:)
Size de hayırlı uğurlu olsun diyorum oğluşunuz:)) Allah bir avazda kurtarsın. Yardımcınız olsun.
Çok çok sevgiler canım kendine iyi bak ve bebişede tabii:))))

Unknown dedi ki...

CANIM YA NİCE SENELERE ...
İNŞALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER RABBİM YAVRUNU..BENDE ÇOK KÖTÜYÜM KAFAMI KALDIRAMIYORUM YASTIKTAN MİDE BULANTILARIM ÇOK:((( BİR SANA YORUM YAZIP KAÇIYORUM ALLAHA EMANET OL İNŞALLAH...