malzemeler4 yumurta
1 su bardağı ıspanak
8 yemek kaşığı un
8 yemek kaşığı şeker
1 kabrtma tozu
1 vanilya
kreması için yarım litre süt
3-4 yemek kaşığı un
1 vanilya
yarım su bardağı şeker
üst kreması için2 paket kremşanti
2 bardak süt
yapılışı
pandispanyayı çırpın fakat ıspanakları sıcak suda bekletip rondodan geçin daha sonra karışıma dökün pandispanyayı pişirin ve daha sonra arasına kremayı ve üzerini süsleyin.
10 yorum:
Keklere pastalara sebze meyve eklenmesini çok seviyorum, ne biliyim daha sağlıklı geliyo. Görüntü de nefis. Ellerine sağlık.
inanılmaz görünüyor canım.ellerine sağlık.bayıldım resmen!!!
anlaşıldı sen pastalarda harikalar yaratıyorsun eline sağlık canım muhteşem olmuş sevgilerimi gönderiyorum..
eline sağlık canım...ben şu ıspanaklı pastayı deneyemeden kış bitecek..tadını da çok merak ediyorum..sevgiler canım
PİŞTİ OLDUM AMA SENİNKİNİN SUNUMU ÇOK HOŞ OLMUŞ..
Sevgili arkadaşım
ellerine sağlık. Ne kadar içtah açıcı görünüyor:)))))
tatlım ellerine saglık ben çok severim hele kızım bayılır birde ona bu pastayı antep fıstıklı diye yedi,rmek dahada hoşuma gidiyor :))
ellerine saglık
sevgiler
Hem sebze hem meyva pasta harika olmus canim ellerine saglik
Sevgiler
Çocuklara ıspanak yedirmek için güzel bir yol bence :)
Değişik bir lezzet olsa gerek.Görüntüde çok iyi.Ellerine sağlık.
Yorum Gönder