malzemeler 1 kilo baget ve yarım kilo patates biraz salçalı su kiyon tuz ve pul biber tepsiye tavuklarımızı diziyoruz daha sonra pataslerise doğrayıp ilve ediyoruz ve sos suyunu yapıp fırına atıp pişiriyoruz
canım elelrine sağlık.Biraz alıştık değilmi blogspota..Ben bir sabah uyandığımda tüm yüklediğim kodlar kaybolmuştu ama..Hepsini sil baştan yeniden yükledim..Etkinliğe mutlaka beklerim canım.Çünkü yöresel yemekler biraz zor bir etkinlik p.d.ç.s.etkinliği gibi değil..Sevgilerimle
1 yorum:
canım elelrine sağlık.Biraz alıştık değilmi blogspota..Ben bir sabah uyandığımda tüm yüklediğim kodlar kaybolmuştu ama..Hepsini sil baştan yeniden yükledim..Etkinliğe mutlaka beklerim canım.Çünkü yöresel yemekler biraz zor bir etkinlik p.d.ç.s.etkinliği gibi değil..Sevgilerimle
Yorum Gönder