14 Temmuz 2008 Pazartesi

fırın makarna



malzemeler
1 lt süt
4 yemek kaşığı un
300 gr kaşar peynir yarım kangal sucuk
yarım paketten az margarin
1 tane uzun fırın makarna

yapılışı
önce beşemel sosu yapıyoruz tencereye sütümüzü, margarini, unu , rendelenmiş kaşar peynirimizin yarısını ve biraz da tuz ekleyip pşiriryoruz önceden makarnaları haşlayıp soğutuyoruz beşamel sos pişince haşladığımız makarnaları bir tepsiye alıyoruz üzerine sosu döküp iyice harmanlıyoruz daha sonra kalan kaşar peyniri ilave edip sucukları diziyoruz
not
sucukların yanmaması için üzerlerine birir lokmacık margarin koyun o zaman yanmıyor tabi ben burda unuttum:))

5 yorum:

bülbülün yeri dedi ki...

Canım,
önce blogun hayırlı olsun diyorum.Çalışmalarına bayıldım.Ellerin dert görmesin.Zevkle izleyeceğimden eminim.İzninle seni dostlarıma ekliyorum.
Sevgiyle kalın.

Papatya Prenses dedi ki...

Ellerinize sağlık,nefis görünüyor..

HÜLYA dedi ki...

merhaba canım makarnan harika görünüyor ellerine sağlık.. sevgiler

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

mmmm çok severim harika olmuş canım ellerine sağlık..kocaman sevgiler

ARZUMCUM dedi ki...

güzel yorumun için teşekkürler canım.makarna harika görünüyor.çok iştah açıcı ve nefisss.ellerine sağlık.